Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Läge för ny karriär

Jag funderar allvarligt på att skaffa mig en annan karriär i det här skedet av mitt liv. Det vore trevligt och kanske till och med nödvändigt då jag i allt väsentligt har tröttnat på min nuvarande sysselsättning. Den ger mig inte mycket längre och jag känner att målet som alltid är ett reellt självförverkligande känns alltmer avlägset och främmande. Jag har på något vis alienerats från det som egentligen borde vara min livsluft. En situation som naturligtvis inte är hållbar på något plan. I det här läget har svårt att ens föreställa mig hur en skarpt konceptualiserad och avgjort ickefiktiv slutprodukt ens skulle se ut. Ärligt talar har jag svårt att ens ana konturerna av en sådan. Möjligen är jag alltför trött för att ta reda på det. Kanske skulle jag ta och checka in på något trevligt spa under någon vecka och hämta nya krafter. Något måste jag hur som helst göra.

Leave a Reply